Selecteer een pagina
stars5
"Heerlijk vis en garnalen/mosselen eten!! Dat doe je hier! Mooi uitzicht krijg je erbij"
Adriaan van Oost
stars5
"Heerlijk en veel eten voor je geld!"
Hellen Doorhof
stars5
"Het is de lekkertste kibbeling van Nederland"
Arie van der Vlies
stars5
"Heerlijke verse vis en als je buiten zit een mooi uitzicht ook!"
Michel Straub

Bekijk ons volledige menu

 
N

Genieten van verse vis

N

Broodjes, schotels en meer

N

Overdekte serre

Home » Lunch Hoek van Holland

Lunch Hoek van Holland

Van een heerlijke lunch genieten in Hoek van Holland, nabij Naaldwijk en De Lier, wie wil dat nou niet? Een locatie in Zuid-Holland waar u kunt lunchen is het Vispaleis. Naast de uitgebreide menukaart heeft u een prachtig uitzicht over de haven. Alle gerechten worden met zorg bereid, zodat u gegarandeerd zult genieten van een heerlijke lunch.

Heerlijke lunch nuttigen in Hoek van Holland, dichtbij Naaldwijk en De Lier? Kies voor het Vispaleis!

Wilt u nog even met uw familie lunchen in Zuid-Holland voordat de boot naar Engeland vertrekt? Tussen de werkzaamheden door even een lunch nuttigen in de buurt van De Lier? Of bent u een dagje weg met het gezin en wilt u even lunchen? Bij het Vispaleis vindt u een ruim assortiment aan vis– en vleesgerechten en belegde broodjes, zoals:

  • Mosselen schotel;
  • Hollandse Nieuwe;
  • Broodje Hollandse garnalen;
  • Gamba’s in knoflooksaus;
  • Broodje tonijnsalade;
  • Hamburger;
  • Mix vis voor twee personen.

Dit is slechts een kleine greep uit onze menukaart.

Maak een stop bij het Vispaleis tijdens uw dagje uit in de Rotterdamse haven

Niet voor niets komen er veel toeristen af op de Rotterdamse haven, want de haven staat sinds jaar en dag bekend om zijn grootte. Vele toeristen maken een rondvaart. Met de rondvaartboot komt u langs de grootste zeeschepen, de welbekende zeehondjes, de Maasvlakte en Futureland. Als u met de rondvaartboot langs de Maasvlakte vaart, vaart u langs de leukste lunch plek van Hoek van Holland, nabij Naaldwijk en De Lier, namelijk het Vispaleis. Ga hier na de rondvaart langs. Lunchen aan het water in Zuid-Holland maakt uw dag gegarandeerd compleet.

Lunchen op de kop van Zuid-Holland

Bij het Vispaleis in Hoek van Holland luncht u op een bijzondere locatie. Nadat u uw bestelling aan de balie heeft geplaatst, neemt u plaats in onze serre of buiten op ons terras en geniet u van een mooi uitzicht op de haven.

Tot straks bij het Vispaleis

Voor een heerlijke lunch in de omgeving van Naaldwijk en De Lier, kiest u voor het Vispaleis in Hoek van Holland. Van maandag tot en met zondag zijn wij tot 20.30 uur geopend. Heeft u weinig tijd om plaats te nemen in de lunchroom? Dan neemt u uw bestelling gewoon mee. Voor het plaatsen van een bestelling of bij vragen belt u naar 0174-385555.

Heeft u vragen?

Heeft u een dringende vraag voor ons? U kunt ons altijd telefonisch bereiken!

Vispaleis

Koningin Emmaboulevard 1
3151 HG
Hoek van Holland

T: 0174-385555