Selecteer een pagina
stars5
"Heerlijk vis en garnalen/mosselen eten!! Dat doe je hier! Mooi uitzicht krijg je erbij"
Adriaan van Oost
stars5
"Heerlijk en veel eten voor je geld!"
Hellen Doorhof
stars5
"Het is de lekkertste kibbeling van Nederland"
Arie van der Vlies
stars5
"Heerlijke verse vis en als je buiten zit een mooi uitzicht ook!"
Michel Straub

Bekijk ons volledige menu

 
N

Genieten van verse vis

N

Broodjes, schotels en meer

N

Overdekte serre

Home » Vis De Lier

Vis De Lier

Bent u op zoek naar een lunchroom waar u verse vis kunt eten in de omgeving van De Lier, Poeldijk en Naaldwijk? Neem dan zeker eens plaats in de serre of op het terras van het Vispaleis in Hoek van Holland. U vindt hier een uitgebreide menukaart met verschillende broodjes en visschotels. Ieder gerecht wordt vers voor u klaargemaakt. Zo geniet u van een heerlijk visje in de Rotterdamse haven.

Vispaleis: genieten van verse vis in de omgeving van De Lier, Poeldijk en Naaldwijk

Bent u een botenliefhebber? Wilt u een verse vis eten en bent u werkzaam in De Lier, Naaldwijk of Poeldijk? Brengt u met het gezin een dagje door in de Rotterdamse haven? Dan kan een lunch bij het Vispaleis niet achterblijven. In de menukaart vindt u onder andere:

  • Schotels met calamares, kibbeling, schol, garnalen en mosselen;
  • Broodjes met paling, Hollandse garnalen, kaas, zalm en tonijnsalade.

Dagje weg in Rotterdam

Bent u een dagje weg met de familie of maakt u samen met uw vrienden een rondvaart door de Rotterdamse haven? Dan is uw dag natuurlijk niet compleet zonder het eten van een verse vis op een bijzondere locatie nabij Naaldwijk, De Lier en Poeldijk. U geeft uw bestelling door aan de balie en u ontvangt een apparaat dat gaat piepen wanneer uw bestelling klaar is. Daarna kunt u genieten van een heerlijke vis met prachtig uitzicht.

Geef uw bestelling telefonisch door

Heeft u weinig tijd om te wachten op uw bestelde gerecht(en) of wilt u uw bestelling meenemen naar kantoor? Dan is de mogelijkheid natuurlijk aanwezig om telefonisch een bestelling te plaatsen bij het Vispaleis. Hiervoor belt u naar 0174-385555 en wij nemen uw bestelling graag op. Goede service staat bij het Vispaleis voorop en dat proeft u! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Heeft u vragen?

Heeft u een dringende vraag voor ons? U kunt ons altijd telefonisch bereiken!

Vispaleis

Koningin Emmaboulevard 1
3151 HG
Hoek van Holland

T: 0174-385555