Selecteer een pagina
stars5
"Heerlijk vis en garnalen/mosselen eten!! Dat doe je hier! Mooi uitzicht krijg je erbij"
Adriaan van Oost
stars5
"Heerlijk en veel eten voor je geld!"
Hellen Doorhof
stars5
"Het is de lekkertste kibbeling van Nederland"
Arie van der Vlies
stars5
"Heerlijke verse vis en als je buiten zit een mooi uitzicht ook!"
Michel Straub

Bekijk ons volledige menu

 
N

Genieten van verse vis

N

Broodjes, schotels en meer

N

Overdekte serre

Home » Viswinkel Naaldwijk

Viswinkel Naaldwijk

Als u op zoek bent naar een viswinkel in de buurt van Naaldwijk en De Lier (Zuid-Holland), dan brengt u een bezoek aan het Vispaleis in Hoek van Holland. Hier vindt u een veelzijdige menukaart; van broodjes zalm en tonijnsalade tot aan complete schotels met mosselen en kibbeling. Alle gerechten worden vers bereid, zodat u gegarandeerd kunt genieten van verse vis in de Rotterdamse haven.

Viswinkel met verse vis nabij Naaldwijk en De Lier in Zuid-Holland

Wie wil nou niet genieten van een lekker broodje tonijnsalade tijdens de lunchpauze? Of kiest u dan liever voor een portie kibbeling of mosselen? Bij het Vispaleis, een viswinkel nabij Naaldwijk en De Lier in Zuid-Holland, kan het allemaal. U vindt hier een zeer uitgebreide menukaart met zowel broodjes als vis- en vleesgerechten. Denk hierbij aan:

  • Broodjes met haring, zalm, tonijnsalade, paling of makreel;
  • Schotels met mosselen, gamba’s, kibbeling of calamares;
  • Hollandse Nieuwe;
  • Mix vis voor twee personen;

Dit zijn slechts een aantal gerechten die u bij het Vispaleis kunt eten. Bent u geen visliefhebber? Dat maakt niet uit, want u kunt gewoon een hamburger of kipsaté bestellen.

Bestelling telefonisch doorgeven

Bij de viswinkel het Vispaleis nabij De Lier en Naaldwijk, provincie Zuid-Holland, kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven via 0174-385555. Erg handig wanneer uw lunchpauze gebonden is aan specifieke tijden of u een grotere bestelling heeft. Zo hoeft u niet te wachten in onze viswinkel, maar kunt u uw bestelling direct ophalen.

Kom langs bij het Vispaleis

Kom langs bij het Vispaleis en zoekt u een tafeltje uit in onze serre of op ons terras met prachtig uitzicht over de Rotterdamse haven. Vervolgens bestelt u gemakkelijk uw gewenste gerecht(en) aan de balie en ontvangt u een apparaat. Dit apparaat gaat piepen zodra uw bestelling bereid is en dan is het genieten. U vindt ons aan de Koningin Emmaboulevard 1 in Hoek van Holland. Wij zijn dagelijks geopend tot 20.30 uur.

Heeft u vragen?

Heeft u een dringende vraag voor ons? U kunt ons altijd telefonisch bereiken!

Vispaleis

Koningin Emmaboulevard 1
3151 HG
Hoek van Holland

T: 0174-385555